Cedicí a pasírovací plátno
Popis
Lněné plátno vhodné pro cezení, k pasírování ovoce, zeleniny, omáček nebo při vaření knedlíků. Pomůcka v profesionální gastronomii a v domácí kuchyni. Vynikající při přípravě tradičních českých pokrmů, nebo při výrobě domácích marmelád, sirupů, ovocných a bylinných likérů nebo přepuštěného másla ghee.
Struktura a kvalita tkaniny je identická s výrobkem: Sýrařské plátno.
Rozměry: 65 cm x 65 cm
Profesionální kvalita. Určeno pro vícenásobné použití.
Řídce tkané lněné plátno. Len je pro tento účel ideální materiál, je pevný a odolný, nepouští vlákno, nevypírá se, rychle schne. Má velmi dobrou rezistenci k plísním a bakteriálnímu znečištění.
Český výrobek. 100% len. Tkanina vyrobená v České republice. Přírodní a hygienicky nezávadný materiál.
Při výrobě použity výhradně přírodní a biologicky rozložitelné materiály. Doporučujeme používat šetrné prací prostředky.
Více informací o správné péči o lněný textil naleznete zde.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.