Cedicí a pasírovací plátno
Popis
Vhodné pro cezení, k pasírování ovoce, zeleniny, omáček nebo při vaření knedlíků. Pomůcka v profesionální gastronomii, ale i domácí kuchyni. Vynikající při přípravě tradičních českých pokrmů, nebo při výrobě domácích marmelád, sirupů, ovocných a bylinných likérů nebo přepuštěného másla ghee.
Rozměry: 65 cm x 65 cm
Profesionální kvalita. Určeno pro vícenásobné použití.
Řídce tkané lněné plátno. Len je pro tento účel ideální materiál. Je pevný a odolný, nepouští vlákno, nevypírá se, rychle schne. S velmi dobrou rezistencí k plísním a bakteriálnímu znečištění.
Struktura a kvalita tkaniny je identická s výrobkem: Sýrařské plátno.
Český výrobek. 100% len. Tkanina vyrobená v ČR.
Při výrobě použity výhradně přírodní a biologicky rozložitelné materiály (tkanina, nitě). Doporučujeme používat šetrné prací prostředky (ekologické na bázi mýdla).
Více informací o správné péči a údržbě lněného textilu naleznete zde.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.